Έτοιμη να διαθέσει μέχρι 40 εκατ. ευρώ για να φέρει ένα ηχηρό «όνομα» στο Τορίνο την προσεχή μεταγραφική περίοδο παρουσιάζεται η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι οι «μπιανκονέρι» εξετάζουν τέσσερις ποδοσφαιριστών από την Αγγλία και την Ισπανία, ενώ υπάρχει και μία ως εναλλακτική αν δεν προχωρήσουν οι άλλες δύο.

Όλες οι υποθέσεις αφορούν την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της «Γηραιάς Κυρίας» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν προκύψει συζητήσεις με κάποιον από αυτούς.

Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους παρακολουθεί:

– τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι 25 ετών και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 36 αγώνες, έχοντας πετύχει 17 γκολ (συν 10 ασίστ). Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016.

– τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός είναι 24 ετών και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 51 αγώνες, έχοντας πετύχει 25 γκολ (συν 11 ασίστ). Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016.

– τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Άρσεναλ. Ο Ολλανδός είναι 28 ετών και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 46 αγώνες, έχοντας πετύχει 35 γκολ (συν 13 ασίστ). Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013.

– τον Κάρλος Τέβες της Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Αργεντινός είναι 28 ετών και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 13 αγώνες, έχοντας πετύχει 4 γκολ (συν 3 ασίστ). Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014.

– τον Ντιντιέ Ντρογκμπά της Τσέλσι.
Ο Ιβοριανός είναι 34 ετών και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 31 αγώνες, έχοντας πετύχει 11 γκολ (συν 3 ασίστ). Το συμβόλαιό του λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr