Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη το Σάββατο στο Παγκρήτιο τέθηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής μέσος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε από την Κυριακή. Έτσι θα βρίσκεται σίγουρα στην αποστολή, πιθανώς και στην ενδεκάδα των «πράσινων».

Αντίθετα, μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο σίγουρα απών Κουίνσι, αλλά και ο… ξεχασμένος Ρούντολφ. Εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή τω «πράσινων» είναι επίσης ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που κάνει ατομικό και ίσως επιστρέψει απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως και ο Σεντρίκ Καντέ, που απουσίαζε από το σημερινό πρόγραμμα με άδεια.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στην Κρήτη. Σε αυτή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr