Πολλά και διάφορα συζητήθηκαν στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να γίνει άμεσα προκήρυξη για τις θέσεις του εμπορικού και οικονομικού διευθυντή στον σύλλογο.

Επίσης, αποφασίστηκε να αναζητηθεί εξειδικευμένη εταιρεία του εξωτερικού για την αναζήτηση χορηγιών εκτός Ελλάδας. Συζητήθηκαν, επίσης, τα μεταγραφικά θέματα, όσον αφορά να μην ξεφύγουν τα λεφτά που θα δοθούν για την ενίσχυση, αφού υπάρχει το θέμα της αδειοδότησης.

Τέλος, έγινε ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και έγινε παραλαβή από τη νέα διοίκηση των οικονομικών δεδομένων, μέσω του εκπροσώπου του ΑΣ στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά, προπόνηση αποθεραπείας και αποκατάστασης περιείχε το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενσωματώθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Ετο, ενώ απουσίασε και ο Μπρούνο Τσιρίλο, που έχει υποστεί θλάση.

Τέλος, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 25 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 8, 7, 7α: 20 €
VIP 3ου: 150 €
VIP 4ου: 120 €

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας».

Πηγή: sport-fm.gr