Τη νίκη με την οποία θα απομακρυνθεί πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο μοναδικός τίτλος που θα διεκδικήσουν οι «πράσινοι» είναι το πρωτάθλημα και για αυτό τον λόγο καλούνται να τα δώσουν όλα για το τους τρεις βαθμούς. Σε αυτή την προσπάθεια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλησε να πωρώσει τους παίκτες του, λέγοντας: «Θα κάνουν ότι μπορούν να μας σταματήσουν. Έβαλαν τον Δούρο επειδή τον ήθελε ο Ολυμπιακός»

Ο Πορτογάλος σκέφτεται να «φρεσκάρει» την ομάδα, κάνοντας δύο με τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, ο 65χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μαρίνο (ή Βύντρα), Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Σιμάο, Κατσουράνη (ή Ζέκα) και Κλέιτον. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Κουίνσι, αριστερό ο Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βιτόλο, Καραγκούνης, Μαυρίας και Πετρόπουλος. Εκτός έμειναν οι Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

Εντός έδρας παράδοση με Λεβαδειακό

Το απόλυτο έχει ο Παναθηναϊκός στους εντός έδρας αγώνες με τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» μετρούν δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς που έχουν δώσει με τους Βοιωτούς. Μάλιστα, η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στις 7 Μαρτίου 2010 και τότε το «τριφύλλι» είχε νικήσει με σκορ 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

07/03/2010 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (64΄ Σαλπιγγίδης, 71΄ Λέτο, 74΄ Σισέ)
02/10/2008 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-0 (25′ Ρουκάβινα – 45′ Σαλπιγγίδης)
24/02/2008 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0 (11′ Γκούμας)

Πηγή: sport-fm.gr