Έτοιμος να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Τζαβάντ Νεκουνάμ της Οσασούνα εμφανίζεται ο Ολυμπιακός. Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για τον Ιρανό άσο.

Ο Ασιάτης ποδοσφαιριστής είναι ο «εκλεκτός» του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση στη μεσαία διάταξη της ομάδας. Ο παίκτης της ιβηρικής ομάδας, είχε απασχολήσει και πριν από ένα μήνα τον Ολυμπιακό, ωστόσο η μεταγραφή… χάλασε την τελευταία στιγμή.

Θέλει 1,3 εκατ. ευρώ

Η Οσασούνα για να παραχωρήσει τον Νεκουνάμ, αξιώνει το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ. Ποσό που αναμφίβολα δεν είναι απαγορευτικό για τους Πειραιώτες. Ο 30χρονος άσος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Χάλασε για 500 χιλ. ευρώ

Πριν από ένα μήνα ο Ολυμπιακός πρόσφερε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ετησίως στον Νεκουνάμ, ενώ εκείνος αξίωνε… κάτι παραπάνω μιας και επιθυμούσε χρηματικό αντίτιμο της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν ξανά «κρούση» για τον Ιρανό, αφού έχουν πάρει την έγκριση του Βαλβέρδε. Όμως, αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» θα ικανοποιήσουν οικονομικά τον διεθνή άσο και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Πηγή:gazzetta.gr