Στο ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη, ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε να χαριστεί στην «Ένωση» μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων απ’ αυτό που προτείνει η πλευρά του παίκτη, με την άρνηση της τελευταίας ν’ αφήνει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο προσφυγής.

Στη λήξη της διορίας των πέντε ημερών που είχε δώσει η ΑΕΚ στον Γκέντσογλου για να φέρει πρόταση (κι αφού όπως είναι λογικό, δεν έφτασε καμία τέτοια για έναν παίκτη που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μείνει ελεύθερος), η συζήτηση των δυο πλευρών επικεντρώθηκε στο πόσα από τα 280.000 ευρώ που του οφείλονται θα χαρίσει, ώστε να λυθεί από τώρα το συμβόλαιό του.

Ο μάνατζερ, λοιπόν, πρότεινε να χαριστούν 80.000, ωστόσο η αντιπρόταση του Σταύρου Αδαμίδη να παραιτηθεί περίπου από τα μισά οφειλόμενα (140.000 ευρώ) επέφερε αγεφύρωτη διαφωνία -τουλάχιστον για τη Δευτέρα. Έκανε, έτσι, πιθανό το ενδεχόμενο -αν η ΑΕΚ επιμείνει- ο Γκέντσογλου να κάνει προσφυγή και η «Ένωση» όχι μόνο να μη γλιτώσει τις 80.000 ευρώ, αλλά να κληθεί να πληρώσει όλα τα οφειλόμενα συν το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Σταύρος Αδαμίδης γνωρίζει ότι δεν είναι σε πλεονεκτική θέση στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση, στη νέα συνάντηση των δυο πλευρών την Τρίτη ελπίζεται να υπάρξει πιο διαλλακτική στάση από αμφότερες ώστε ο Γκέντσογλου ν’ αποχωρήσει όσο πιο «αναίμακτα» γίνεται από το σύλλογο.

Πηγή: sportfm.gr