Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Σήμερα θα φανεί-πιθανότατα οριστικά και αμετάκλητα-αν το ενδιαφέρον του Αλ Σαούντ είναι συγκεκριμένο ή πρόκειται για… παραμύθι με πρίγκιπα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έστειλε σαφές μήνυμα ότι σήμερα τελειώνουν οι δικαιολογίες και οι υποσχέσεις και πως θα πρέπει ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει λάβει εδώ και καιρό.

Αυτές προβλέπουν την παρουσίαση 15 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και τη δέσμευσή τους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Ο Βλάσης Τσάκας, εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ, διαβεβαίωνε χθες πως όχι απλώς θα μπουν τα χρήματα σε δεδομένης αξιοπιστίας τράπεζα, αλλά και… κάτι καλύτερο, πέρα από τα 55 εκατ. ευρώ που έχει δεσμευτεί η πλευρά του πρίγκιπα πως θα ρίξει στην ομάδα-εφόσον γίνει διοίκηση-μέχρι το καλοκαίρι.

Καλύτερα ο Φερέιρα
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Υγεία» και δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο νωρίτερα από την Τετάρτη, παρότι η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί μετά την πνευμονία που τον ταλαιπωρεί από το Σάββατο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε χθες επίσκεψη από αντιπροσωπεία των παικτών (φήμες έκαναν λόγο και για επίσκεψη του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί) και μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη. Στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης ο 65χρονος προπονητής αναμένεται να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, αλλά αν η θερμοκρασία είναι χαμηλή πιθανώς να παρακολουθήσει το ματς από κάποιο μπουθ και να δίνει οδηγίες στους συνεργάτες του μέσω κινητού τηλεφώνου.

Πηγή: sportfm.gr