Σε κάθε της επίσκεψη, η Μπαρτσελόνα φροντίζει να παίρνει και… σουβενίρ από τη Μαδρίτη! Είτε αυτό είναι ένας είτε τρεις βαθμοί!

Οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται για ακόμη μια εξόρμηση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τη «βασίλισσα» να τους έχει βάλει… από κάτω στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά με τους οιωνούς να είναι υπέρ του θετικού αποτελέσματος την ομάδα της Βαρκελώνης.

Σε κάθε της παρουσία στη Μαδρίτη, η Μπαρτσελόνα περνάει σχεδόν… υπέροχα και τα τελευταία τρία χρόνια παίρνει μαζί της και κάτι για να θυμάται την εκάστοτε επιτυχία επί του «αιωνίου» αντιπάλου!

Η τελευταία φορά που η Ρεάλ κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας των «μπλαουγκράνα» σε αγώνα πρωταθλήματος, ήταν στις 7 Μαΐου 2008, όταν οι «μερένχες» είχαν κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης με τη σχετική ευκολία που αποδεικνύει και το τελικό 4-1.

Από εκεί και έπειτα, η Μπαρτσελόνα κυριαρχεί και σκορπίζει… πένθος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»! Στις 2 Μαΐου του 2009, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα συνέθλιψε τη Ρεάλ με σκορ 6-2, στις 10 Απριλίου του 2010 έφυγε από την έδρα της «μισητής» αντιπάλους με τους τρεις βαθμούς χάρη στο υπέρ της 2-0 και πέρυσι, έδωσε συνέχεια στην παράδοση με το 1-1.

Αυτά, όσον αφορά την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού η Μπαρτσελόνα δεν… χαμπαριάζει από διαφορετικές διοργανώσεις και παίρνει την ίδια χαρά όταν κερδίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη!

Στις 27 Απριλίου 2011 για την πρώτη αγωνιστική των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ ο σύλλογος της Βαρκελώνης εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό με το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στην τελευταία επίσκεψή τους στο «κάστρο» της «βασίλισσας», στις 14 Αυγούστου 2011, οι «μπλαουγκράνα» έμειναν στο 2-2 για την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις του ισπανικού Σούπερ Καπ, το οποίο – ω, τι έκπληξη – κατέκτησαν στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου»!

Πηγή: sday.gr