Με τον Χουάν Κάλα διαθέσιμο καταστρώνει τα πλάνα του ο Νίκος Κωστένογλου για την εξ αναβολής αναμέτρηση της ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (19:00).

Ο Ισπανός αμυντικός εξέτισε την τιμωρία του και ξεπέρασε τον τραυματισμό του, με συνέπεια να διεκδικεί θέση ακόμη και στην ενδεκάδα. Άλλωστε είναι πιθανό ο τεχνικός της «Ένωσης» να ξεκουράσει τον Τραϊανό Δέλλα εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στη διάθεση του 41χρονου προπονητή είναι και ο Φαμπιάν Βάργκας, που έλειψε λόγω καρτών από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι, δεδομένου ότι και ο Σάββας Γκέντσογλου επανέρχεται, εκτός μάχης για το παιχνίδι με τους νεοφώτιστους είναι μόνο ο Παναγιώτης Λαγός (ατομικό πρόγραμμα) και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν (ασκήσεις ενδυνάμωσης). Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης με προπόνηση στις 17:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στο μεταξύ, από αύριο τίθενται στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr