Δυσαρεστημένοι με τη στάση του Πάμπλο Κοντρέρας φέρονται να είναι στον ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός αμυντικός πήγε στην πατρίδα του και, μάλιστα, ο Tύπος της χώρας αναφέρει πως θα παίξει βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουρουγουάη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ως εκ τούτου δημιουργούνται ερωτηματικά για την κατάσταση του 33χρονου παίκτη τις τελευταίες ημέρες και αν ήταν έτοιμος να παίξει την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

«Είμαι καλά. Περιμένω να ενσωματωθώ με την εθνική ομάδα και να προετοιμαστούμε για τους αγώνες με την Ουρουγουάη και την Παραγουάη», είχε δηλώσει ο διεθνής ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του.

Από την πλευρά του, ο Χέρμαν Τόρες (γυμναστής στην εθνική Χιλής) τόνισε: «Όλοι οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμη και ο Πάμπλο Κοντρέρας, που εκτιμούσαμε πως μπορεί να ήταν ανέτοιμος, βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση».

Τη φετινή σεζόν ο Κοντρέρας παρουσιάζεται αγνώριστος από όλες τις απόψεις και δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που είχαν συνηθίσει να βλέπουν το τεχνικό επιτελείο ή οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά».

Την ίδια ώρα, ο Χιλιανός αναφέρει πως έχει πρόταση από την Κόλο Κόλο και οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκλαμβάνουν τη συγκεκριμένη… απειλή ως μέτρο πίεσης για να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει συνάντηση με τον Κοντρέρας ή τον εκπρόσωπό του για να συζητηθεί η φετινή στάση που έχει φέτος στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο την ΑΕ Ποντίων (16:30) σε φιλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσήμβρια. Με τον τρόπο αυτό ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να τσεκάρει κυρίως την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Πηγή: sportfm.gr