Τα αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκε ο Λέτο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τον «λάβωσαν» και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης αλλά υπεβλήθη σε θεραπεία.

Παρόλα αυτά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου στο Καραϊσκάκη, αφού ο επιθετικός του «τριφυλλιού», εντός της εβδομάδας θα είναι και πάλι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά.

Εκτός του Αργεντινού, από το αθλητικό κέντρο της Παιανίας απουσίαζαν ακόμη οι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών Καραγκούνης, Κατσουράνης και Καπίνο, οι Καντέ και Κουίνσι με τις εθνικές ομάδες του Μάλι και της Γκάνας αντίστοιχα, καθώς και οι Μαυρίας και Λαγός με την Εθνική Ελπίδων.

Και δεν ήταν μόνο αυτοί οι απόντες από το κανονικό πρόγραμμα, αφού ατομικά προπονήθηκαν οι Κοτσόλης, Βύντρα, Ρούντολφ και Χριστοδουλόπουλος. Τέλος, από όσους απέμειναν, όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Πηγή: sportfm.gr