Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να παραμένει ο Μάρκο Εστράδα, σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Γαύρος». Μάλιστα, ο Γιώργος Κοκολάκης πρόκειται να παρακολουθήσει το μεθεπόμενο Σάββατο την αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Μαρσέιγ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο σκάουτερ των Πειραιωτών θα έχει διπλή δουλειά. Από τη μία θα τσεκάρει τον Χιλιανό μέσο και από την άλλη θα «κατασκοπεύσει» τους φιλοξενούμενους, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στις 23 Νοεμβρίου στο Βελοντρόμ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Όσον αφορά τον Εστράδα, ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι, όμως οι αξιώσεις της Μονπελιέ είχαν βάλει «φρένο» στην πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής. Τον Αύγουστο ο μάνατζερ του 28χρονου, Μαουρίσιο Βαλενσουέλα, είχε δηλώσει: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ γνωστή ομάδα και στην Ελλάδα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Εστράδα θέλει να έρθει».

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει τον Ιούλιο του 2013 και η μεταγραφή του υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο Εστράδα έχει παίξει σε 11 ματς και έχει πετύχει ένα γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Επίσης, έχει αγωνιστεί 31 φορές για τη Χιλή και έχει σημειώσει ένα τέρμα.

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Νταγκομπέρτο, ο οποίος αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στη Βραζιλία. Ο 28χρονος φορ έχει πετύχει 8 γκολ σε 28 ματς που έχει αγωνιστεί στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Πηγή: sportfm.gr