Έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζονται ο Νίκος Καράμπελας και ο Παναγιώτης Λαγός, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay». Η οικονομική κατάσταση της «Ένωσης» είναι τραγική και το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα η λέξη «προσφυγή»!

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να χρωστούν περίπου 380.000 ευρώ στον Λαγό, ενώ ο Καράμπελας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την ΑΕΚ (αφού υπάρχουν αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του). Την ίδια ώρα, ζορισμένος είναι και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος δεν έχει πληρωθεί τους τελευταίους μήνες.

Παρόλα αυτά, ο 20χρονος αμυντικός δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση να καταθέσει προσφυγή. Αντίθετα, εξετάζει το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να φύγει από την «Ένωση». Εν τω μεταξύ, μετά τους Μπλάνκο και Νασούτι, Γκουστάβο Οναϊντία και ο Ματέος ετοιμάζει καταγγελία στη FIFA, επειδή η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ του χρωστάει 23.000 ευρώ.

Η άποψη του Νοτιά και ο… μεσάζοντας

Η λύση για το μέλλον της ΑΕΚ είναι η επιστροφή στο… παρελθόν, όπως πιστεύει ο Νίκος Νοτιάς. Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θεωρεί ότι η ομάδα Παππάς, Κανελλόπουλος, Γκούμας, Χατζηιωάννου, Νικολαΐδης, Θανόπουλος, Κούλης και Κιντής μπορεί να χειριστεί τις εξελίξεις του συλλόγου.

Για αυτό τον λόγο, όπως γράφει η «SportDay», ο κ. Νοτιάς έχει αναλάβει ο ίδιος να έρθει σε επαφή με τους πρώην συμπαίκτες του, μήπως και τους πείσει να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να βρουν τη λύση.

Παράλληλα, η εφημερίδα «Ώρα των σπορ» υποστηρίζει ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έρθει στην Αθήνα ένας άνθρωπος-κλειδί, ο οποίος θα φέρει επενδυτή για την «Ένωσης». Μάλιστα, ο συγκεκριμένος μεσάζοντας φέρεται να έχει δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις ενδιαφερόμενων από το εξωτερικό.

Πηγή: sport-fm.gr