Πλήρως ικανοποιημένοι από την πορεία του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα είναι οι οπαδοί του (πώς θα μπορούσαν να μην είναι άλλωστε), μερίδα των οποίων βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας για να ζητήσει τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο.

Περίπου 100 οπαδοί των «κυανόλευκων» προτίμησαν να βρεθούν στο γήπεδο του Περιστερίου, για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Γιώργου Δώνη, από το να… λιαστούνε (έχει καλό καιρό στην Αθήνα) πίνοντας καφέ, κάτι που ενδείκνυται σε μέρα αργίας.

Τη νίκη κόντρα στους «κυανέρυθρους» βέβαια οι οπαδοί την είχαν ζητήσει και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσο για τα αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή των «κυανόλευκων», έχοντας την πολυτέλεια να έχει όλα τα δυνατά χαρτιά του ετοιμοπόλεμα.

Εκτός έμεινε για λόγους τακτικής Σφακιανάκης, ενώ στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά που αντιμετώπιζε, όσο και ο Μπάλλας, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Δώνη:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Τάτος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Επστάιν, Μήτρογλου, Μπρίτο, Δημούτσος, Μακρής, Μπάλλας.

Πηγή: sportfm.gr