Με αιχμές περί… σαμποτάζ ολοκληρώθηκε η εθιμοτυπική συνάντηση που είχε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Κωνσταντόπουλος με τον μέτοχο της ΠΑΕ και ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παύλο Γιαννακόπουλο.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και είναι μέρος μιας σειράς ραντεβού γνωριμίας που έχει ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ. Ο κ. Γιαννακόπουλος γνωρίζοντας καλά πώς είναι να… κουμαντάρεις ένα τόσο μεγάλο καράβι όπως είναι ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Νίκο Κωνσταντόπουλο!

«Καλή επιτυχία να του ευχηθώ. Με ιδιαίτερη χαρά ήρθα να δω τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και καλό κουράγιο. Τίποτα περισσότερο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν και θα είναι φίλος μου και πάντα θα τρέφω μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του» ήταν το αρχικό μήνυμα του Παύλου Γιαννακόπουλου ο οποίος στην συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ως εξής:

-Έχετε να πείτε κάτι για τις μεταγραφές;

Όχι. Υπάρχουν αρμόδιοι να ρωτήσετε.

-Τώρα που άλλαξε διοίκηση υπάρχει γκρίνια…

Γιατί υπάρχει γκρίνια;

-Γιατί άλλαξαν τα πρόσωπα….

Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα ανεξάρτητα ποιος την διοικεί και να συμπαρασταθεί με τον καλύτερο τρόπο.

-Εσείς θα είστε κοντά στον νέο πρόεδρο;

Εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι κοντά στον οποιοδήποτε πρόεδρο. Εμένα με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός. Αυτοί που βοηθούν τον Παναθηναϊκό θα είμαι κοντά τους. Όσοι τον σαμποτάρουν θα είμαι μακριά μου.
Πηγή: gazzetta.gr