Δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της είναι κακός απολογισμός; Από την στιγμή που αναφερόμαστε στην Μπαρτσελόνα, η απάντηση είναι απλή…

Φυσικά και είναι. Ακόμη και για κάποιους δεν είναι απλώς κακή, είναι κάτι το εξωπραγματικό!

Έτσι, λοιπόν, είτε κάποιοι το παραδέχονται είτε όχι, τα βλέμματα σε αυτή την αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν θα είναι συγκεντρωμένα στο Καμπ Νου εκεί που οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν την Οσασούνα!

Οι παίκτες του Πέπε Γκουαρντιόλα προέρχονται από το 2-2 στο Καμπ Νου με την Μίλαν αλλά και από την ισοπαλία –ψυχρολουσία- ή δώρο κατά κάποιους, με την Σοσιεδάδ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, λοιπόν, καλούνται να κάνουν αυτό που δεν έχουν πετύχει εδώ και δύο αγώνες. Και φυσικά να μην τριτώσουν… τα κακά αποτελέσματα.

Να πάρουν την νίκη, αποδεικνύοντας ότι τα παιχνίδια αυτά, και περισσότερο αυτό του Ισπανικού Πρωταθλήματος ήταν απλώς μια παρένθεση. Η παράδοση είναι μαζί τους, απέναντι στην Οσασούνα.

Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, δεν είναι έτοιμοι να πέσουν αμαχητί… Είναι αήττητοι, με μια ισοπαλία στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο στην 2η αγωνιστική και εντός έδρας νίκη στην επόμενη με αντίπαλο την Χιχόν.

Την Κυριακή η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Λεβάντε εκτός έδρας, με σκοπό την Τρίτη της νίκη. Ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας της Σεβίλλης με την Σοσιεδάδ, αυτός της Σαραγόσα με την Εσπανιόλ και εκείνος που ρίχνει την αυλαία ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με την νεοφώτιστη αλλά αήττητη, Μπέτις.

Η 3η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν

Σάββατο, 17, 09/2011
Σπόρτινγκ Χιχόν – Βαλένθια (19.00)
Γρανάδα – Βιγιαρεάλ (19.00)
Μαγιόρκα – Μάλαγα (19.00)
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα (21.00)
Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ (23.00)

Κυριακή, 18/09/2011
Χετάφε – Ράγιο Βαγεκάνο (13.00)
Σαραγόσα – Εσπανιόλ (17.00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρασίνγκ Σανταντέρ (19.00)
Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης (21.00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μπέτις (23.00)

Πηγή: sport-fm.gr