Πατέρας είναι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στο βρετανικό δίκτυο «Sky Sports». Ο διεθνής παίκτης πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2003 και το 2009 πραγματοποίησε τη μεταγραφή-ρεκόρ, αφού εντάχθηκε στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 94 εκατ. ευρώ! Πάντως, ο «CR7» δεν ξεχνάει τον Σκοτσέζο τεχνικό και όσα έζησε στο Μάντσεστερ.

«Ο σερ Άλεξ είναι δεύτερος πατέρας για εμένα. Με βοήθησε να βελτιωθώ και το ίδιο κάνει τώρα ο Μουρίνιο. Και οι δυο τεχνικοί έχουν εμπειρία και έχουν κατακτήσει τρόπαια. Κατά την προσωπική μου άποψη, είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όταν την βλέπω να παίζει μου λείπει πολύ, επειδή άφησα ένα κομμάτι του εαυτού μου στην Αγγλία. Μιλάω με τους πρώην συμπαίκτες μου και με τον σερ Άλεξ».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Premier League: «Γιατί όχι; Ελπίζω μια μέρα να συμβεί. Η ομάδα η οποία μου αρέσει περισσότερο στην Ευρώπη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Μαδρίτη».

Πηγή: sport-fm.gr