Τους Τζαμέλ Αμπντούν και Ζαουάντ Ζαϊρί θεωρεί από τους πιο επικίνδυνους παίκτες που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου είχε πολύ καλή απόδοση κόντρα στον διάσημο Γιόσι Μπεναγιούν στο παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στο Ισραήλ.

Μιλώντας, πάντως, στο «Εθνοσπόρ», ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως ο Ισραηλινός είναι ένας σπουδαίος παίκτης.

«Δεν το ήξερα ότι θα τον έχω απέναντί μου. Ο κ. Σάντος μου είπε: Μπες μέσα και παίξε την μπάλα σου χωρίς άγχος. Δεν σημαίνει τίποτα ότι τα πήγα καλά απέναντί του. Παραμένει ένας σπουδαίος παίκτης».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ζαραδούκας αποκάλυψε από πού απέκτησε τέτοιου τύπου αγωνιστικό τσαγανό, λέγοντας: «Την εποχή που έπαιζα στη Β΄Εθνική, που είναι μεγάλο σχολείο».

Σε ότι αφορά άλλους σπουδαίους παίκτες που κλήθηκε να εξουδετερώσει στην καριέρα του, αποκάλυψε: «Ο Αμπντούν είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Επίσης ο Ζαϊρί κάνει ωραίες ενέργειες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Ο 25χρονος ακραίος μπακ του Ολυμπιακού Βόλου πρόσθεσε πως οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αφορούν και την ομάδα του, τον έχουν επηρεάσει, αλλά οι συζητήσεις που είχε τόσο με συμπαίκτες και δικούς του ανθρώπους αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον έχουν κάνει να βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

«Μίλησα με τον πρόεδρο και μου είπε κάποια πράγματα που με βοήθησαν πολύ να ξεπεράσω αυτή τη σκέψη για το μέλλον μου».

Πηγή: sport-fm.gr