Θέμα χρόνου είναι να ντυθεί ο Ανδρέας Τάτος στα «ερυθρόλευκα», αφού Ατρόμητος και Ολυμπιακός έδωσαν τα χέρια για τη μετακίνησή του στον Πειραιά.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο νεαρός μέσος θα πρέπει να θεωρείται απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ο Τάτος βρισκόταν εδώ και καιρό στη λίστα με τους νεαρούς Έλληνες που άρεσαν στους «ερυθρόλευκους». Για την απόκτησή του ωστόσο είχαν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Έπειτα όμως από τον δανεισμό του Μήτρογλου στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός έγινε αυτόματα το φαβορί για να εντάξει τον Τάτο στο δυναμικό του, ο οποίος μάλιστα, προσφάτως έγινε και διεθνής.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο μέχρι στιγμής είναι το πότε θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του, όπως και η ακριβής ημερομηνία που θα… αφήσει το Περιστέρι για το λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο είναι ότι ο Τάτος θα μετακινηθεί στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και μέχρι τότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «κυανόλευκα».

Από την άλλη, όμως, δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που φυσικά θα εξαρτηθεί από το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά ο Ολυμπιακός για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στον άξονα.

Πηγή: sport-fm.gr