Συμπαίκτης ξανά με τον Γκαέλ Κλισί, αλλά αυτή τη φορά στη Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να γίνει ο Σαμίρ Νασρί. Το θέμα της μεταγραφής του από την Άρσεναλ στους «πολίτες» βρίσκεται στην τελική ευθεία αφού το ποσό των 25 εκ ευρώ έχει συμφωνηθεί και απομένουν πλέον να διευθετηθεί ο τρόπος καταβολής του.

Οι προσωπικές απολαβές του παίκτη δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στους Κυπελλούχους Αγγλίας που προσέφεραν ακόμη πιο αυξημένες αποδοχές στο Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Νιούκαστλ, αλλά ούτε και στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ουντινέζε. Είδε έτσι το γήπεδο να γιουχάρει τον Νασρί, αφού κατανοεί ότι η άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» είναι ουσιαστικά η κατάσταση που αναγκάζει την Άρσεναλ να τον πουλήσει.

Παρόλο λοιπόν που υπάρχει μία δεύτερη μεγάλη απώλεια μετά τον Σεσκ Φάμπρεγας και άλλες δύο μικρότερες με τους Γκαέλ Κλισί και Εμάνουελ Έμπουε, οι οπαδοί της Άρσεναλ απαλλάσσουν τον Αλσατό τεχνικό από τις ευθύνες για την αποχώρηση των δύο πρώτων, γιατί απλά… δεν γινόταν αλλιώς.

Πηγή: sport-fm.gr