Η επιστροφή του Μίτσελ στην ΑΕΚ καθυστερεί. Κι αυτό γιατί η Μπέρμιγχαμ δεν έχει αποδεσμεύσει ακόμη τον παίκτη, ελπίζοντας πως θα εισπράξει έστω κι ένα μικρό ποσό πουλώντας τον. Μάλιστα διαρρέεται πως έχει προκύψει κι ενδιαφερόμενος, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη και πιθανώς να πρόκειται για κίνηση τακτικής της αγγλικής ομάδας. Ο 25χρονος μέσος έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ και αν όλα πάνε καλά (όπως αισιοδοξεί ο ίδιος και διαβεβαιώνει ο μάνατζέρ του), θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων με 500.000 ευρώ συν 350.000 ευρώ σαν μπόνους.

Άπια και Γένσεν

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για την αντικατάσταση του Ντιόπ, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ουσιαστικές επαφές. «Δεν γνωρίζω τίποτα για ενδιαφέρον της ΑΕΚ», δήλωσε ο αδερφός και μάνατζερ του Ντάνιελ Γένσεν, του 32χρονου Δανού μέσου που έμεινε ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης. Όσο για τον Στέφεν Άπια, τον 31χρονο Γκανέζο που έμεινε ελεύθερος από την Τσεζένα, φήμες θέλουν να δέχτηκε μία διερευνητικού κρούση από τον Άρναρ Γκρέταρσον.

Στην τελική ευθεία

Με διπλή προπόνηση επιστρέφουν στις επάλξεις σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το ρεπό… μιάμιση μέρας που τους έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Η «Ένωση» μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, όπου θα δοθεί έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι σε αντίθεση με τη Σλοβενία, όπου η δουλειά εστιάστηκε περισσότερο στη φυσική κατάσταση. Ο Ισπανός τεχνικός θα διαπιστώσει την κατάσταση της ομάδας του εν όψει των αγώνων των πλέι οφ του Europa League (18 και 25 Αυγούστου, η κλήρωση την Παρασκευή) στα φιλικά με Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων την Τετάρτη και Χετάφε το Σάββατο στην Αθήνα, καθώς στο τουρνουά της Ανόρθωσης που ακολουθεί δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς (ανάμεσά τους και τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν).

Πηγή: sport-fm.gr