Δίχως τον Θόδωρο Ζαγοράκη θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Νορβηγία, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ προτίμησε να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να «τρέξει» το θέμα των επενδυτών.

Ο «Ζαγόρ» δεν θα μπει στο τσάρτερ με προορισμό το Όσλο. Τουλάχιστον όχι την Τρίτη. Κι αυτό διότι δεν θέλει να χαθεί άλλος χρόνος στην υπόθεση των επενδυτών. Υπάρχει μια πληροφορία ότι η πλευρά των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο υποστηρίζοντας ότι θέλει να αναλάβει τον «Δικέφαλο» θα επιδιώξει ραντεβού στο επόμενο 24ωρο τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προθέσεις του, στην τελευταία τοποθέτησή του ήταν σαφής. «Αποδεχόμαστε την πρόταση Φλωρίδη», δηλαδή να εγγυηθεί η ΠΑΕ ότι τα χρέη της δεν ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια και μετά ο ομογενής επιχειρηματίας να βάλει 6,75 εκατ. ευρώ, αρκεί αυτή να είναι εναρμονισμένη με τις όρους που θέτει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Αν πάντως προλαβαίνει, είναι πιθανό να ταξιδέψει αυθημερόν στην Νορβηγία και να δει τελικά τις προσπάθειες των παικτών του Μπόλονι στην πρώτη αναμέτρηση με την Βαλερένγκα στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League. Το ματς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη στις 20:00 στο «Ούλεβαλ».

Πηγή: sport-fm.gr