Υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, παρά τις απουσίες, είναι οι διεθνείς, όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Η προετοιμασία δεν αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς. Έχουμε τα προβλήματα των Περπέρογλου και Καλάθη. Όμως όποιοι και αν είμαστε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε –αρχικά- ο διεθνής γκαρντ και συνέχισε για τις ενοχλήσεις που ένιωθε στους προσαγωγούς:

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα από τον Μάρτιο. Ήταν ο πιο σοβαρός τραυματισμός που έχω περάσει στην καριέρα μου. Αυτά έχει ο πρωταθλητισμός. Όμως είχα έξι εβδομάδες να ξεκουραστώ. Ήδη αισθάνομαι καλύτερα. Θα μπω σταδιακά στις προπονήσεις. Αυτό έχω να πω είναι πως όσοι είμαστε εδώ, όποιος και να λείπει –ακόμη και ο Μήτσος (Διαμαντίδης)- είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε», τόνισε ο Σπανούλης και συνέχισε για το Ευρωμπάσκετ:

«Είναι ένα τουρνουά αρκετά σημαντικό γιατί και αποτελεί προκριματικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μια φανταστική διοργάνωση, στην οποία όλοι οι αθλητές θέλουν να είναι σε αυτή», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr