Ο Παναθηναϊκός δεν έβαλε ποτέ τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στη διαδικασία να επιλέξει κάποιο από τα «πουλέν» του και τα φέρνει… πακέτο στην Παιανία!

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον πρώην εξτρέμ της Μάλαγα και με τον επιθετικό της Καρταχένα και είναι θέμα χρόνου πλέον (και διαδικαστικών λεπτομερειών) να τους θέσουν υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου κόουτς!

Οι διαπραγματεύσεις με τους δύο παίκτες είχαν διαφορετική… διακύμανση και περιεχόμενο -αλλά ίδια κατάληξη: Τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό! Στην περίπτωση, λοιπόν, του Τοτσέ αυτή περιλαμβάνει συμβόλαιο 2+1 χρόνων (με την οψιόν στην πλευρά των «πράσινων») και σ’ εκείνη του Κουίνσι δανεισμό από την Αλ Σαντ του Κατάρ (η οποία τον είχε παραχωρήσει με το ίδιο καθεστώς πέρυσι στη Μάλαγα).

Αφού, λοιπόν, οι δύο παίκτες έρθουν άμεσα στην Αθήνα (όπως αναμένεται), περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψουν τα συμβόλαια τους, θα ενσωματωθούν άμεσα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού -καλύπτωντας (όπως πιστεύει ακράδαντα ο Φερέιρα ότι μπορούν) τα κενά των Σισέ και Γκοβού.

Θα δηλωθούν κανονικότατα, δε, (αφού δεν υπάρχει κάποιος σχετικός περιορισμός) για τα δύο παιχνίδια των «πράσινων» στον γ’ γύρο του Champions League, ενώ δεν αποκλείεται να προλάβουν να δώσουν άμεσα κιόλας ένα δείγμα των δυνατοτήτων τους στο φιλικό της επόμενης Πέμπτης (21 Ιουλίου) με τον Ατρόμητο.

Πηγή: sport-fm.gr