Ο Ιβάν Μπολάδο είναι η πρώτη επιλογή του Άρη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο 22χρονος επιθετικός ανήκει στη Ράσινγκ Σανταντέρ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Αν οι απαιτήσεις του δεν ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ το χρόνο, οι «κίτρινοι» θα σπεύσουν να τον κάνουν δικό τους, ειδάλλως θα στραφούν σε άλλες λύσεις, καθώς δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για υπερβάσεις στον προϋπολογισμό.

Φέτος ο Μπολάδο είχε 19 συμμετοχές και ένα γκολ στην Primera Division, ενώ σκόραρε μία φορά σε δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο.

Κερδίζει θέση ο Κοτσώνης

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει στον Σάκη Τσιώλη ο Δημήτρης Κοτσώνης στις προπονήσεις του Άρη. Ο 22χρονος στόπερ, που αγωνιζόταν στον Πανηλειακό (30 συμμετοχές φέτος στη Γ’ Εθνική) αναμένεται να υπογράψει και να παραμείνει στο ρόστερ σαν μία εναλλακτική επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Σε δύο εβδομάδες ο Πρίττας

Ικανοποιητικά εξελίσσεται το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί ο Σάκης Πρίττας μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε στο αριστερό γόνατο. Εκτιμάται πως σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να μπει στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας. Αυτό θα συμβεί στη διάρκεια της παραμονής των «κιτρίνων» στο Καρπενήσι, για το οποίο αναχωρεί η ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή.

Πηγή: sport-fm.gr