Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ξεχωριστός κι έτσι κινείται σε κάθε βήμα της ζωής του. Τώρα αποκαλύπτεται πως κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ζήτησε τη βοήθεια φημισμένων πνευματικών ανθρώπων, μάγων κατ’ άλλους, από την Κένυα, για να πετύχει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

«Τον συναντήσαμε σε ένα μυστικό μέρος επειδή δεν ήθελε να το μάθουν τα ΜΜΕ. Έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο με τη γυναίκα του», είπε ο Εμζί Μακτούμπ, ο οποίος είναι φημισμένος και για τα γιατροσόφια του, με συνέπεια να τον αναζητούν πολιτικοί, αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, καθώς πιστεύουν πως μπορεί να τους βοηθήσει.

«Ο Μουρίνιο είπε πως ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή και πως ήθελε να κερδίσει το σεβασμό των ανθρώπων με τους οποίους δουλεύει. Μας ζήτησε να πετύχει στη νέα δουλειά του. Φυσικά, πάντα όποιος αναλαμβάνει μία νέα αποστολή, ζητά τη βοήθεια μας, όπως κάνουν πάντα οι πολιτικοί», πρόσθεσε ο Μακτούμπ.

Ο Πορτογάλος έμεινε στην Κένυα για τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει τη δουλειά με τη Ρεάλ, αλλά σ’ αυτό το διάστημα αρνήθηκε όχι μόνον κάπο9ια συνέντευξη, ακόμη και φωτογραφία να του βγάλουν…Στην Κένυα έφτασε ο Ζοσέ Μουρίνιο για να συμβουλευτεί κάποιο τοπικό μάγο για να μάθει για την τύχη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Special one φαίνεται οτι για πρώτη φορά στη καριέρα του τα βρίσκει “σκούρα”!
Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες,ο πορτογάλλος τεχνικός αναμένεται στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα,όπου θα έχει συνάντησει με Λίτσα Πατέρα και Νίκο Χορταρέα ταυτόχρονα.

Πηγή:contra.gr