Ο άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα ισχυρίστηκε πως δέχεται απειλές για την ζωή του από τη στιγμή που γράφτηκε πως συμφώνησε με το «τριφύλλι» κι ενώ όλα έδειχναν πως θα υπάρξει «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών, όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή και πλέον οι «πράσινοι» στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Πάντως μέχρι και χθες, δεν υπήρχε ούτε καν σαν σκέψη ότι ο Βρύζας δεν θα αναλάβει το πόστο του στον Παναθηναϊκό. Σε όποια επικοινωνία είχε με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» δεν έδειξε πως κάτι τον προβληματίζει. Σήμερα, σε συνομιλία του με τον Γόντικα του μετέφερε πως δέχεται απειλές και συμφώνησαν οι δύο άνδρες πως αυτό είναι πιο βασικό.

Τις τελευταίες μέρες διέρρεε σε Μέσα φιλικά προσκείμενα στον «Δικέφαλο» πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα αρνηθεί την πρόταση, πληροφορίες που προέρχονταν από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφεται σε άλλες λύσεις, με τους Νάνι και Φαλκς να φαντάζουν φαβορί, αν και περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν στο αυριανό Δ.Σ που θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ στις 16:00. Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως κάνει βήματα πίσω, αφού ο χρόνος τον πιέζει και ήδη τα μέλη της διοικούσας επιτροπής σχεδίαζαν την επόμενη μέρα με τον Ζήση Βρύζα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι πωλήσεις πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, αφού στις 30 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία και καλό θα ήταν να έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις ως τότε, ώστε ο κορμός της μελλοντικής ομάδας να έχει δέσει μέχρι τις 26 ή 27 Ιουλίου, που θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και με τον Βρύζα, οι συζητήσεις είχαν γίνει ήδη, ενώ τώρα θα χαθεί χρόνος μέχρι τη συμφωνία και τις ίδιες συζητήσεις με τον επόμενο. Εκτός, κι αν προσληφθεί κάποιος για γενικός αρχηγός και ο Φερέιρα κάνει όλο το κουμάντο στις μεταγραφές.

Πηγή: sport-fm.gr