Με τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο στόχο της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την θέση του νέου τεχνικού της ομάδας ενδέχεται να έχει συνάντηση σήμερα ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναχώρησε χθες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό, αρχικά τη Γαλλία και στη συνέχεια την Ισπανία για να έχει επαφές με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία.

Ο 58χρονος Ρουμάνος τεχνικός, είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους του «Δικεφάλου του Βορρά» ότι επιθυμούσε να κάνει κάποιες ημέρες διακοπών πριν τη συνάντηση αλλά, τελικά, κάτι τέτοιο ενδέχεται να αλλάξει.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης, εφόσον συναντήσει σήμερα τον Ρουμάνο τεχνικό θα μπορέσει να έχει μια πρώτη εικόνα από τις προθέσεις του για την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το εάν είναι πρόθυμος να συνεχίσει το πρότζεκτ που θα χαράξει η διοίκηση για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο έτερος υποψήφιος για την θέση του τεχνικού, αλλά με σαφώς λιγότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Μπόλονι είναι ο Πάμπλο Κορέα. Ο Ουρουγουανός, στην αγωνιστική σεζόν που πέρασε κάθισε στον πάγκο της Νανσί και πλέον αναζητά νέα ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να μιλήσουν μαζί του αλλά –τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή- δεν φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Εκτός από τον Κορέα, ο Κωνσταντινίδης στην Ισπανία θα έχει συνομιλίες με άλλους 2-3 προπονητές, των οποίων τα ονόματα έχουν ξεχωρίσει στην ΠΑΕ.

*Για τον Κούπερ υπήρχαν σκέψεις αλλά γρήγορα στον ΠΑΟΚ απέρριψαν το ενδεχόμενο προσέγγισης του Αργεντινού. Θεωρούν ότι δεν έχει τη δυνατότητα να δουλέψει επάνω στο νέο πλάνο της διοίκησης.

Πηγή: sport-fm.gr