Την απόφαση να μείνει ο Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό πήρε η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, την ώρα που υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για την παραχώρηση Σισέ, Μπουμσόνγκ.

Το γεγονός ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, την ώρα που και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον θεωρεί πολύ σημαντικό για την ομάδα, αλλάζουν τα δεδομένα και φαίνεται πως θα κρατήσουν τον αργεντινό στην Παιανία. Ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσει, είναι να βρεθεί πρόταση μεγαλύτερη από 3 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την εμφάνιση της ομάδα που να μπορεί να προσφέρει αυτά τα χρήματα, αλλά και να καλύψει τις φιλοδοξίες του παίκτη.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ομάδες του εξωτερικού για την παραχώρηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, του οποίου το συμβόλαιο θέλουν να ξεφορτωθούν οι Πράσινοι, σύμφωνα με το Goal. Επικρατέστερος αντικαταστάτης του φέρεται να είναι ο Ντουγκλάο της Καβάλας, αλλά δεν αναμένεται να γίνει επίσημη κρούση αν δεν ξακαθαρίσει το θέμα του Γάλλου.

πηγή: gazzetta