Αγκαλιά με τον Αλμπερτ Ριέρα, τον αριστερό χαφ της Λίβερπουλ είναι ο Ολυμπιακός. Ο εκπρόσωπος του 28χρονου ισπανού, Ανχελ Κάστελ αποκάλυψε στο sport.gr πως οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να δώσουν τα χέρια και με τον πελάτη του. Τόνισε πάντως, πως δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο πρόβλημα, καθώς ο Ριέρα θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού.

«Ναι είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Λίβερπουλ για την μεταγραφή του Αλμπερτ», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάστελ μόλις τον ρωτήσαμε αν όντως είναι αλήθεια οι πληροφορίες, που θέλουν το σύλλογο του Πειραιά να έχει προφορική συμφωνία με τους κόκκινους του Μερσεσάιντ.

«Από την στιγμή που τα βρήκαν οι δύο ομάδες, θα πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης», συμπλήρωσε ο μάνατζέρ του, που πρόσθεσε όμως, ότι ο Ριέρα θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Θέλει να έρθει ο Ριέρα»
«Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω, αλλά δεν νομίζω να προκύψει πρόβλημα. Ο Αλμπερτ θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και είναι λογικό να είναι σύμφωνος σε αυτή την μετακίνησή του», τόνισε ο Κάστελ.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής και πλέον το φάντασμα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα πάψει να στοιχειώνει την αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής των πειραιωτών.

Πώς γεφυρώθηκε το χάσμα
Αρχικά, η Λίβερπουλ ζητούσε έξι εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ η ομάδα του Πειραιά προσέφερε 3,5 εκ. ευρώ. Μετά όμως από τις σκληρές και διαδοχικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών το χάσμα γεφυρώθηκε και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) την τελική του πρόταση, που άγγιξε τα 4,5 εκ. ευρώ και η Λίβερπουλ υποχώρησε και συμφώνησε τελικά στο ποσό αυτό. Μόλις συμφωνήσει κι ο παίκτης, που σύντομα θα συμβεί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο sport.gr ο εκπρόσωπός του, η σημαντικότερη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού θα είναι πραγματικότητα.
Πηγή: sport.gr