Η μείωση των απαιτήσεων της Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες, ο οποίος είναι ο πρώτος στη λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του κεντρικού μέσου, έχει φέρει τον Κολομβιανό χαφ μια «ανάσα» από τον Ολυμπιακό.

Κάτι λιγότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ ζητάει πλέον η Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες, ποσό που κρίνεται ικανοποιητικό από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα της διαπραγματεύσεις με την γαλλική ομάδα και να αποκτήσει τον Κολομβιανό χαφ. Στο περιθώριο του δείπνου που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομάδα στην Κύπρο, τα είπε με τον Ισπανό τεχνικό και η συζήτηση στράφηκε γύρω από τον 25χρονο μέσο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού των Πειραιωτών. Εκτός, βέβαια, από τον Σάντσες, αναφορά έγινε και στον Πισάρο της Ρόμα, του οποίου η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στις θέσεις που θα κινηθεί η ομάδα για ενίσχυση. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση δύο μέσων και δύο τερματοφυλάκων (ή ενός αν παραμείνει ο Πάρντο), ενώ ακολουθούν ένας αριστερός μπακ, ένας ακραίος μέσος και ένας στόπερ. Για την τελευταία θέση, πρώτος στόχος είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, για τον οποίο η Μίλαν ψάχνει ομάδα ώστε να τον δώσει δανεικό. Όπως προκύπτει από ιταλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Βέρντερ Βρέμης, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και των Ρόμα, Ζενίτ.

Εκτός από τον αμυντικό των «ροσονέρι», στη λίστα της Βέρντερ Βρέμης υπάρχει και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος επίσης αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Όπως μεταφέρουν, μάλιστα, τα γερμανικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βρέμης περιμένει τον υποβιβασμό της Άιντραχτ για να προχωρήσει, ενώ φημολογείται ότι έχει ήδη κάνει πρόταση για την αγορά του. Αν ισχύουν τα όσα μεταφέρονται από τη Γερμανία, η περίπτωση να αποκτηθεί από τους Πειραιώτες δυσκολεύει, με δεδομένη και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Ραντεβού με Πάρντο

Τις διαθέσεις του Πάρντο, για τον αν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά, περιμένουν να μάθουν στου Ρέντη, από το ραντεβού που θα έχει ο Βέλγος πορτιέρο με τον Εντουάρντο Μαθία, το οποίο θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σήμερα. Ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» θα του προτείνει 300.000 ευρώ περίπου το χρόνο, με τον ίδιο να φέρεται διατεθειμένος να πέσει κάτω από τις 400.000 ευρώ, με αποτέλεσμα η συμφωνία να μην θεωρείται αδύνατη.

Πέραν του Πάρντο, «ανοιχτή» παραμένει και η υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει μεταβεί στη Γερμανία και ψάχνει για ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος είτε θα πουληθεί, είτε θα παραχωρηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς, ενδιαφέρει τις Καϊζερσλάουτερν και Νυρεμβέργη, οι οποίες αναμένεται να καταθέσουν λίαν συντόμως προτάσεις.

Καλοκαιρινές διακοπές…

Ημέρες ξεκούρασης θα αρχίσουν να απολαμβάνουν από σήμερα, μετά την επιστροφή τους από την Κύπρο, οι παίκτες του Ολυμπιακού. Με τα δύο φιλικά στη Μεγαλόνησο, ολοκληρώθηκαν οι φετινές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι θα τα ξαναπούν πλέον από κοντά με την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν. Οι μόνοι που θα συνεχίσουν να προπονούνται είναι οι διεθνείς της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr