Να ήταν πετυχημένη η φετινή χρονιά του τριφυλλιού κι ας μην είχε βγει ο ίδιος πρώτος σκόρερ, θα προτιμούσε ο Τζιμπρίλ Σισέ με δηλώσεις του. Σκέψεις για τον Γάλλο επιθετικό κάνει η Μαρσέιγ σύμφωνα με νέα γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού εισερχόμενος στο κτίριο οπού θα παραλάβει το βραβείο της Nova ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είπε «Θα προτιμούσα να είχε πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του παρά να παίρνω εγώ βραβεία». Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του απέφυγε την ερώτηση όπως επίσης και ποιον θεωρεί MVP του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τα play off, ο Γάλλος δήλωσε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και καλά και είναι υποχρέωση μας να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα του «footmercato» αναφέρουν σκέψεις της Μαρσέιγ για τον Τζιμπρίλ Σισέ μια και οι Μασσαλοί χρειάζεται έναν επιθετικό και ένα αριστερό χαφ. «Το ζήτημα είναι να μην ξοδευτούν πολλά λεφτά, ο ΤΡζιμπρίλ κοστίζει 8,5 εκατομμύρια και οι διοικούντες στην ομάδα το σκέφτονται» υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Πηγή: sportfm.gr