Με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα κανονικά στην ενδεκάδα του θα παραταχθεί την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος μέσος έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αντίθετα με τον 35χρονο χαφ, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Πετρόπουλος, Μαρίνος, Γκοβού και Σπυρόπουλος, με τον τελευταίο να κάνει και πάλι θεραπεία, ενώ τον «Πετρό» να κάνει ατομικό με τους υπόλοιπους δύο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο Νίνη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της Παρασκευής, το οποίο περιείχε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα σε μικρό χώρο από τρεις ομάδες των έξι ατόμων.
Στη προπόνηση συμμετείχε και ο Φουρλάνος από την ομάδα Νέων.

Το πιθανότερο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει ο Φερέιρα συνθέτουν οι Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο και Σισέ.

Πηγή: sport-fm.gr