Αργά ή γρήγορα θα έφτανε η στιγμή που ο Νέρι Καστίγιο θα πατούσε τον πεσμένο αντίπαλο ως ένδειξη αβροφροσύνης για μερικές προηγούμενες φάσεις, όταν τόλμησε να του κλέψει τη μπάλα ή να τον εμποδίσει να ολοκληρώσει μια προσπάθεια.

Ο Καστίγιο δεν αλλάζει. Ήταν μέχρι να πατήσει σταθερά στα πόδια του. Μετά, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Στις πρώτες του εμφανίσεις, παίζοντας ως αλλαγή, για λίγα μόνον λεπτά, όχι ότι έδειξε χαρακτήρα, αλλά, ήταν επιφυλακτικός. Δεν άργησε να ζεσταθεί. Στην Κέρκυρα σκόραρε. Με τον Πανσεραϊκό βρήκε και πάλι δίχτυα και στην Τρίπολη μπήκε να κάνει τον καμπόσο. Ή ξέχασε ότι ο Άρης δεν είναι Ολυμπιακός ή δεν λέει να βάλει μυαλό.

Ο Καστίγιο γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Άρης δεν είναι Ολυμπιακός, ωστόσο, επιμένει να συμπεριφέρεται ως ερυθρόλευκος Καστίγιο, ο οποίος απολαμβάνει της κάλυψης του πρωταθλητή.

Επίσης, ο Καστίγιο γνωρίζει ότι δεν θα τιμωρηθεί ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά, ως παίκτης του Άρη κι αυτό δεν είναι κάτι που τον βολεύει. Παρόλα αυτά παραμένει ο ίδιος Καστίγιο.

Αν τυχόν υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη, πέρα από την καλοκαιρινή προετοιμασία, θα πρέπει να ακολουθήσει μαθήματα καλής ποδοσφαιρικής συμπεριφοράς. Ειδάλλως δεν θα είναι χρήσιμος ένας ποδοσφαιριστής που καταδικάζεται για τις προκλητικές του ενέργειες ακόμη κι από τους οπαδούς της ομάδας του.

Πηγή: sport-fm.gr