Δεν είναι και το καλύτερο για τον Ζοσέ Μουρίνιο, όταν αντιμετωπίζει μία πρώην ομάδα του, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι του είναι πολύ δύσκολο να βάζει στην άκρη τους συναισθηματισμούς σε τέτοια ματς.

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: «Πάντα έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό, οι παίκτες που είχα στις ομάδες που ήμουν. Φυσικά και ο τραυματισμός του Ρονάλντο είναι πολύ σημαντικός, όμως τι να κάνω; Είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υποτιμά καθόλου την Τότεναμ: «Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Ήρθαν εδώ αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης (Ίντερ), αλλά και τη Μίλαν, που είναι δεύτερη ομάδα σε συγκομιδή ευρωπαϊκών τίτλων».

Στην περίπτωση που προκριθεί η Ρεάλ, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Σαχτάρ. «Είμαι χαρούμενος γιατί δεν θα ήθελα να παίξω κόντρα στην Ίντερ ή στην Τσέλσι, που είναι οι προηγούμενες ομάδες μου, στον ημιτελικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθαν έτσι τα πράγματα, αλλά αν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσω μία από τις δύο, τότε ΟΚ, θα το κάνω».

Όσον αφορά στο περσινό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι: «Πέρυσι, όταν ήμουν στην Ίντερ, τέθηκα αντιμέτωπος με την Τσέλσι. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να βάζεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς, κάτι που είναι δύσκολο για μένα. Γι’ αυτό το να μην παίζω εναντίον τους είναι κάτι θετικό για μένα».

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή των «Μερένχες», κόντρα στα «σπιρούνια», λόγω των απουσιών: «Ενδεχομένως ο Αντεμπαγιόρ να είναι ο μοναδικός επιθετικός μας. Δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Μπενζεμά, τον Ρονάλντο και τον Μαρσέλο, για το λόγο αυτό θα οι λύσεις μας θα είναι περιορισμένες. Είμαστε, όμως υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε».

Πηγή: sport-fm.gr