Πάνω σε τρία θέματα θα κινηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού που θα γίνει στις 29 Μαρτίου, χωρίς αν αναμένεται να ληφθεί κάποια απόφαση για το αν θα βάλουν ή όχι χρήματα οι μέτοχοι. Παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα κοιτάει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος ετοιμάζει λίστα μεταγραφών ενόψει καλοκαιριού. «Καμία επαφή με Μόρα» τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ.

Τις οριστικές τους αποφάσεις θα ζητήσει ο Δημήτρης Γόντικας να πάρουν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, όσον αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να γνωρίζει ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αν θα προκύψουν με αυτόν τον τρόπο χρήματα ή αν θα προχωρήσει σε πωλήσεις βασικών παικτών, για να αρχίσει παράλληλα ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη πάντως δεν πρόκειται να προκύψει κάποια απόφαση επί του θέματος, αν και θα γίνει συζήτηση επί των οικονομικών θεμάτων και το τι χρειάζεται για τη νέα χρονιά. Οι κεντρικοί άξονες θα είναι:

1) Η έγκριση απομάκρυνσης 30 ημέρες από τις προπονήσεις του παίκτη Φουσού της ομάδας Νέων, για πειθαρχικό παράπτωμα (σ.σ.: γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του Σταμπολζίεφ).

2) Η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με δύο θέματα. Τον ορισμό ορκωτών λογιστών και την ανανέωση της σύμβασης του γενικού διευθυντή.

3) Η έγκριση συμβάσεων και ανανέωσης συμβολαίου (σ.σ.: του Βύντρα) και οικονομικά θέματα.

Δεν φεύγει ο Πατέρας

Το ποσοστό των μετοχών που έχει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στην ομάδα, λειτουργώντας ωστόσο μόνο ως απλός μέτοχος. Στο ΔΣ της Τρίτης, ο Πατέρας θα έχει συζήτηση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο για όλα έχουν ακουστεί από την πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ, αλλά και θα κληθεί να απαντήσει στα ερωτήματα των υπολοίπων μετόχων για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε η ομάδα επί προεδρίας του.

«Ελληνική» λίστα ετοιμάζει ο Φερέιρα

Έχοντας την ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης του Παναθηναϊκού και για τη νέα χρονιά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αρχίσει να ετοιμάζει το σχεδιασμό του «τριφυλλιού» για την επόμενη σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Δημήτρη Γόντικα, από τον οποίο περιμένει να μάθει το μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και για να του γνωστοποιεί ποιους παίκτες έχει στη μεταγραφική του λίστα.

Μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πρασίνων» για φέτος, ο Φερέιρα θα έχει ολοκληρώσει την έκθεσή του για το υπάρχον ρόστερ, αλλά και τις αλλαγές που επιθυμεί να γίνουν σε αυτό. Πιο ψηλά στη λίστα του αναμένεται να είναι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν λύσεις φτηνές και καλές σε θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα. Από την άλλη, θα προκύψουν και στόχοι από το εξωτερικό, ιδίως από τη Λατινική Αμερική, όπου υπάρχουν χαμηλού κόστους ποδοσφαιριστές με καλές προδιαγραφές.

«Καμία επαφή με Μόρα»

Από τα σύννεφα έπεσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όταν διάβασαν δημοσίευμα που αναφερόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Μόρα. Όπως έλεγαν μάλιστα μέσα από την ομάδα: «Όχι μόνο σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις δεν είμαστε, αλλά ούτε καν έχουμε έρθει σε επαφή», συμπληρώνοντας πως «αν δεν ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, δεν μπορεί να γίνει καμία ουσιαστική επαφή για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή». Σίγουρα ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν, ειδικά από τη στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά ο Φερέιρα δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Πηγή: sport-fm