Η περιπέτεια του Ερίκ Αμπιντάλ με την υγεία του έχει προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την οικογένεια Σισέ. Η σύζυγος του άσου του Παναθηναϊκού, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει τη συμπαράσταση του Τζιμπρίλ προς τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στην εθνική Γαλλίας.

«Σήμερα οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στον οικογενειακό μας φίλο και συμπαίκτη του Τζιμπρίλ στην Εθνική. Στον Ερίκ και την Χαγιέτ Αμπιντάλ και στα μικρά τους κορίτσια».

Ο Ερίκ Αμπιντάλ υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, προκειμένου να γίνει βιοψία στον όγκο που εντοπίστηκε στο ήπαρ του και να διαπιστωθεί αν είναι καλοήθης ή κακοήθης. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε λίγες ημέρες, ενώ ο Γάλλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα και είναι βέβαιο ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα έρθει σε επαφή μαζί του με την πρώτη ευκαιρία, ώστε να του ευχηθεί καλή ανάρρωση.

Πηγή: sport-fm.gr