Η Εθνική Αγγλίας είναι σε αναζήτηση του νέου… κανονικού προπονητή της και το φαβορί είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο Λι Κάρσλεϊ είναι αυτός που κάθεται στον πάγκο των «λιονταριών» μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, πρόκειται όμως για μια προσωρινή λύση και στην ομοσπονδία θέλουν να βρουν μια μόνιμη. Και πιστεύουν ότι αυτή μπορεί να τη δώσει ο Τούχελ.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Μπάγερν Μονάχου, θεωρείται ο κατάλληλος για να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας και είναι, σύμφωνα με το SkySports, σε συζητήσεις με την ομοσπονδία, επιθυμία της οποίας είναι το θέμα να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο 51χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει εργαστεί και σε Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, με την οποία είχε κατακτήσει το Champions League το 2021, παρουσιάστηκε τις προηγούμενες μέρες και σαν υποψήφιος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αυτή είναι μια προοπτική που δεν τον ενθουσιάζει αυτή τη στιγμή.