Η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Νάπολι για την 5η αγωνιστική της Serie A στην επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στο Allianz Stadium ως αντίπαλος και τελικά δεν υπήρξε νικήτρια, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους.

Ήταν ένα παιχνίδι που ο ιταλικός Τύπος περίμενε πώς και πώς αφού το είχε προαναγγείλει ως το πρώτο σοβαρό τεστ για δύο ομάδες που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα φέτος και έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί, με λίγα λόγια, ήταν ότι θα γίνει πολύ καλό ματς αλλά τελικά δεν συνέβη αυτό.

Οι δύο ομάδες έδωσαν καλό ρυθμό από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και υπήρχε αρκετό πάθος, δεν υπήρχαν όμως καλές ευκαιρίες, με τους Ναπολιτάνους να απειλούν στο 45′ με την εκτέλεση φάουλ του Πολιτάνο που κατάφερε να αποκρούσει ο Ντι Γκρεγκόριο.

Ο ίδιος παίκτης, ο Πολιτάνο, έγινε επικίνδυνος και στο 55′ με ατομική ενέργεια αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, με τη Γιούβε, από την άλλη πλευρά, να έχει ευκαιρία στο 70′ με τον Κοπμάινερς μετά την πάσα του Καμπιάζο αλλά ούτε ο Ολλανδός βρήκε στόχο.

Έτσι, το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τη Νάπολι να έχει 10 βαθμούς μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές και τη Γιουβέντους να ακολουθεί με 9.