Με δύο γκολ του Τζάκσον στα πρώτα 18 λεπτά και με τον Πάλμερ να βρίσκει δίχτυα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Τσέλσι, η οποία είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa Conference League, νίκησε με 3-0 εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου και ανέβηκε στη 2η θέση της Premier League περιμένοντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Μετά τη γκρίνια και τον προβληματισμό που υπήρχε για το ματς με τη Μπόρνμουθ, τα χαμόγελα επέστρεψαν για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των «σφυριών» και να βελτιώσει τη θέση της στην κατάταξη.

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 4′ με το πλασέ του Τζάκσον μετά την πάσα του Σάντσο και στο 18′ με ωραίο τελείωμα βρήκε ξανά δίχτυα, εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά προβλήματα της Γουέστ Χαμ, γράφοντας το 0-2, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Όταν επέστρεψαν από αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν καθόλου χρόνο και έκαναν το 0-3 στο 47′ με τον Πάλμερ στην αντεπίθεση, παίρνοντας εύκολα τη νίκη απέναντι στα «σφυριά», για τα οποία ο Μαυροπάνος ήταν βασικός και έπαιξε όλο το παιχνίδι.