Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα του από τη διαιτησία.

«Μας έχει κλαπεί ένα πρωτάθλημα, με ένα απίστευτο τρόπο και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι μια ομάδα την οποία την κλέβουν. Είμαστε ευάλωτοι απέναντι στη διαιτησία, δεν είμαστε ομάδα από την Αθήνα και πρέπει να έχουμε τρεις φορές ισχυρότερη νοοτροπία από τις υπόλοιπες ομάδες καθώς θα πρέπει να αγωνιζόμαστε και κατά των διαιτητών.

Κάποιοι συμφέροντα προσπαθούν να μας σταματήσουν, να μας μπλοκάρουν. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, τα δίνουμε όλα και έχουμε μαχητικό πνεύμα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αυτή είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Συνεχίζω να στέλνω σημάδια συναγερμού, ο κόσμος καταλαβαίνει τα δέχεται και δεν συντάσεται με αυτούς που είναι απέναντι μας. Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις από κάποιους που δεν έχουν όμως επιχειρημάτα να αντικρούσουν όσα λέω. Και λέω μόνο την αλήθεια», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.