Δε χρειάζεται να είσαι αναλυτής ποδοσφαίρου ή ειδικός για να καταλάβεις ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν… τρελαίνεται για τον Γιώργο Καραγκούνη. Από την πρώτη στιγμή που ο Πορτογάλος πήγε στην Παιανία δεν πρέπει να είδε με καλό μάτι τον 33χρονο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να του έχει δώσει ελάχιστες ευκαιρίες. Σε συνολικά επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ο Καραγκούνης έχει παίξει μόνο στα τρία (βασικός στα δύο), με συνολικό χρόνο συμμετοχής 162 λεπτά!

Κι αν συνεχίσει ο Φερέιρα με τον ίδιο ρυθμό, τότε ο Καραγκούνης μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας καθώς ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει άλλες επιλογές για την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας ότι και οι δύο μαζί, πολύ δύσκολα χωράνε στον Παναθηναϊκό.

Στον πρώτο αγώνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού», στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Καραγκούνης ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα να παίξει. Ακολούθησε το παιχνίδι στην Κέρκυρα, στο οποίο ο Καραγκούνης ξεκίνησε βασικός αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα το «τριφύλλι» στη νίκη με 2-0. Μάλιστα έγινε αλλαγή στο 61ο λεπτό, με τον Κατσουράνη να μπαίνει στην θέση του.

Η «ανηφόρα» του Καραγκούνη επί Φερέιρα, άρχισε να γίνεται μεγαλύτερη στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, στο οποίο δεν έπαιξε λεπτό. Η πιο άσχημη στιγμή στις σχέσεις των δύο ανδρών ήρθε στις 7 Δεκεμβρίου στο ματς με την Κοπεγχάγη. Επί μέρες οι ιστοσελίδες και οι εφημερίδες έγραφαν για τις 100 συμμετοχές που θα συμπλήρωσε ο Καραγκούνης στην Ευρώπη, δίνοντας μάλιστα πανηγυρικό χαρακτήρα στο ματς, τουλάχιστον για τον ίδιο.

Τελικά η 100η συμμετοχή έγινε μόνο στα… αφιερώματα, καθώς ο Φερέιρα αγνόησε παντελώς τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και δεν τον έβαλε να παίξει στην ήττα με 3-1 ούτε για δευτερόλεπτο. Μετά απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε με ψυχρό ύφος ότι δεν γνώριζε ότι ο Καραγκούνης θα συμπλήρωνε 100 ματς και πρόσθεσε ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε!

Ίσωςο Φερέιρα να αισθάνθηκε… τύψεις από τη συμπεριφορά του στην Κοπεγχάγη και στον επόμενο αγώνα, στο εκτός έδρας 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, του έκανε την γενναιοδωρία και τον έβαλε για 25 λεπτά, στην θέση του Νίνη!

Ακολούθησε μία ακόμα μη-συμμετοχή στην γκέλα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου, παρότι η εικόνα του ματς με τους «πράσινους» να σέρνουν τα πόδια τους στον αγωνιστικό χώρο, ίσως να ευνοούσε την χρησιμοποίηση του «Κάρα».

Αντιθέτως τον έβαλε βασικό στο επόμενο ματς του «τριφυλλιού» για το Κύπελλο με τα Τρίκαλα, αλλά και πάλι τον κράτησε μόνο για 76 λεπτά στο γήπεδο, με τον Γκοβού να περνάει στην θέση του. Και ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των αγώνων που ο Φερέιρα αγνόησε τον Καραγκούνη, ήταν το ματς της Τρίτης με την Ξάνθη, όταν και πάλι δεν αγωνίστηκε καθόλου…

Ο Καραγκούνης μέχρι στιγμής δεν μιλάει, ούτε καν διαρρέει οτιδήποτε για την συμπεριφορά του Φερέιρα προς το πρόσωπο του. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή κάποια σταγόνα θα ξεχειλίσει το ποτήρι…

Πηγή: gazzetta.gr