Τη βεβαιότητα του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ ζήτησε την στήριξη των οπαδών. Ακόμη τόνισε την δυσκολία του αγώνα εναντίον του Άρη, που όπως ανέφερε ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Ξάνθης:

«Προερχόμασταν από δύσκολη περίοδο και από ξεκούραση. Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη και ελπίζω να έχουμε ένα καλό τέλος στη σεζόν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι στην κορυφή. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτάμε αυτοπεποίθηση και θα παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε».


Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Θα κάνουμε τη δουλειά μας. Θα κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να φτάσουμε στην κορυφή, πρέπει να είμαστε όμως όλοι μαζί γιατί θα είναι δύσκολος αγώνας. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι, νικήσαμε αλλά ήταν ίσως η πιο δύσκολη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Θα κάνουμε όμως τα πάντα για τους τρεις πόντους για να συνεχίσουμε την πορεία προς το πρωτάθλημα».

Για τις δηλώσεις Φερέιρα:

«Έχει δίκιο ο κόουτς, γιατί και εγώ και εσύ και όλοι, καταλαβαίνουμε ποιοι μας αγαπάνε στα δύσκολα. Αν οι οπαδοί αγαπούν τον Παναθηναϊκό πρέπει να τον στηρίξουν τώρα στα δύσκολα, όχι όταν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γιατί θα το κατακτήσουμε. Όλοι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό και τώρα θα φανεί ποιος τον αγαπά. Όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες και κόσμος. Εμείς κάποια στιγμή θα φύγουμε. Ο Παναθηναϊκός θα μείνει κι αυτό πρέπει να το τιμήσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr