Δύο συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού συνέλαβαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό.

Το ένα από τα δύο άτομα που συνελήφθησαν είναι ένας από τους ανθρώπους που επισκεπτόταν τον Χριστόδουλο Ξηρό στη γιάφκα του στην Ανάβυσσο και ήταν γνωστός στις Αρχές από τον Αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ η ταυτότητα του δεύτερου ατόμου, αλβανικής καταγωγής δεν έχει γίνει γνωστή, με μοναδικά στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να είναι ότι πρόκειται για τον «Θεοχάρη» που είχε νοικιάσει την μονοκατοικία στην Ανάβυσσο για λογαριασμό του Ξηρού.

Οι Αρχές βρίσκονται εδώ και εβδομάδες στα ίχνη συνεργατών του «Μανώλη» της 17 Νοέμβρη, μετά και τα πλούσια ευρήματα που εντοπίστηκαν στις δύο γιάφκες του σε Ανάβυσσο και Λουτράκι.

Έτσι με επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο συνεργάτες του Ξηρού από τον στενό πυρήνα του αρχιτρομοκράτη στην Καλαμάτα.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες ο “Θεοχάρης”, ο άνθρωπος που φέρεται να νοίκιασε την μονοκατοικία της Αναβύσσου στην οποία κρυβόταν το τελευταίο διάστημα ο Χριστόδουλος Ξηρός!

Εναντίον τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν.