Πάνω από μία ώρα έκανε η αστυνομία να εμφανιστεί στα Εξάρχεια στη Θεμιστοκλέους όπου κουκουλοφόροι πυροβόλησαν άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες ήταν δύο κουκουλοφόροι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Πυροβόλησαν τουλάχιστον έξι φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν βαρύτατα τον άνδρα, ο οποίος διακομίσθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Όπως λέει αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στο newsbeast.gr: «Ένας συνάδελφος πετάχτηκε αμέσως και είδε ότι ήταν πυροβολισμοί. Μπήκε μέσα και μου είπε να πάρω την αστυνομία. Η αστυνομία ήθελε όλα τα στοιχεία μου και της πω πόσο χρονών ήταν ο άνδρας που πυροβόλησαν. Στη συνέχεια καλέσμα το ΕΚΑΒ. Επειδή καθυστερούσε η αστυνομία, κάλεσα εκ νέου μου είπαν θέλουν ειδική εντολή για να έρθουν στη Θεμιστοκλέους.

Η αστυνομία εμφανίστηκε μετά από μία – μιάμιση ώρα και όχι το εγκληματολογικό, αλλά διμοιρίες των ΜΑΤ».

Δεύτερη αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς. «Μετά είδαμε έναν πεσμένο στα αίμματα. Πήραμε κατευθείαν την αστυνομία και ήρθε μετά από μια ώρα. Το ΕΚΑΒ ήρθε σε 25 λεπτά, ζούσε ο άνθρωπος, ήταν ζωντανός».