Συμπλοκή μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης, είχαμε στην Κατερίνη, όπου ομάδα τεσσάρων ατόμων που στέκονταν εκτός καταστήματος, μετά από διασκέδαση, δέχθηκε επίθεση από έξι άτομα, οπαδών αντίπαλης ομάδας.

Αρχικά η επίθεση ήταν φραστική αλλά στη συνέχεια οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν σπασμένα μπουκάλια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις οπαδοί καθώς και ένας ακόμα που προσπαθούσε να αποτρέψει το επεισόδιο.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Κατερίνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ένας εξ αυτών λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του διεκομίσθη για νοσηλεία στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες μετά το επεισόδιο αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση και άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αναζήτηση και σύλληψη των δραστών.

Ακολούθησε έρευνα στις εγκαταστάσεις τoυ συνδέσμου φίλων της δεύτερης ομάδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) μεταλλική ράβδος μήκους 65 εκατοστών, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος μήκους 52 εκατοστών, ένα μαχαίρι με μήκος λεπίδας 13 εκατοστών, ένα πολυεργαλείο με λαβή που στο άκρο του φέρει σχήμα σφυριού και λάμας και τρεις φωτοβολίδες χειρός, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις οπαδοί ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του συνδέσμου.

Προανάκριση για την ανακάλυψη των δραστών του επεισοδίου ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Οι συλληφθέντες από τον σύνδεσμο φιλάθλων με τη σε βάρους τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.