Πήγε για μαλλί και… βγήκε κουρεμένος ένας 17χρονος ο οποίος επιχείρησε να κλέψει την τσάντα 26χρονης κοπέλας και βρέθηκε με χειροπέδες στο τμήμα.

Η γυναίκα αντιστάθηκε στο 17χρονο, προσπαθώντας να σώσει την τσάντα της, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που δέχτηκε και χτυπήματα από τα χέρια του ανήλικου τσαντάκια, προκειμένου να παραδώσει την τσάντα της, η οποία περιείχε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ατομικά της είδη.

Του περιστατικού έγιναν μάρτυρες περαστικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν το 17χρονο ο οποίος και συνελήφθη, αφού προηγουμένως είχε παρατήσει την τσάντα, στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Στην κατοχή 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι οπού διαμένει ο 17χρονος, βρέθηκε να διαμένει σε αυτό μια 54χρονη, η οποία αρνήθηκε να επιτρέψει στους αστυνομικούς την είσοδο στο σπίτι, απειλώντας μάλιστα τους αστυνομικούς!

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε τελικά βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 0,5 γραμμαρίων, το οποίο κατείχε ο 17χρονος συλληφθείς μαζί με 21χρονο αλλοδαπό ο οποίος αναζητείται.

Επίσης συνελήφθη η 50χρονη μητέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: cretalive.gr