Η Ειρήνη, το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση των τεσσάρων νεκρών βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία, πέρασε στην αντεπίθεση και εξαπέλυσε βέλη κατά της κουμπάρας της, που τη βάζει στο κάδρο των ερευνών για τον θάνατο του μωρού της.

«Σαν μάνα, μέχρι τώρα ψάχνω να βρω από τι έχουν “φύγει” τα δικά μου παιδιά. Από την πρώτη στιγμή… Έχει πεθάνει το παιδί σου, δεν ξέρεις από τι έχει πεθάνει το παιδί σου και πας και τα ρίχνεις σε μένα; Γιατί τα ρίχνεις σε μένα; Να πάει να ψάξει από τι έχει πεθάνει το παιδί της και μετά να μιλάει» λέει αρχικά η 24χρονη, μιλώντας στο Star.

Η μητέρα του παιδιού, Κατερίνα, έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Ειρήνης για τον θάνατο του κοριτσιού της, ηλικίας μόλις 6 μηνών, γιατί πέθανε, όπως υποστηρίζει, στα χέρια της Ειρήνης πριν από τρία χρόνια.

«Η Κατερίνα έμενε σε εμένα. Ήμασταν όλοι εκεί εκείνο το βράδυ. Η Κατερίνα πετάχτηκε κάπου για λίγο, είχε μια δουλειά η γυναίκα και συνέβη αυτό το πράγμα. Το παιδί είχε επιληψία και έπαιρνε μια φαρμακευτική αγωγή. Πώς ξέρω εγώ; Τι φταίω εγώ; Από τη στιγμή που είναι όλα πεντακάθαρα, τι πάει να με κατηγορήσει και αυτή; Τι θέλει και αυτή; Θέλει να πω πράγματα που δεν πρέπει στον αέρα; Θυμήθηκε μετά από τρία χρόνια να ψάξει από τι έχει πεθάνει το παιδί της» λέει η Ειρήνη.

Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του 15 μηνών Παναγιώτη στην Αμαλιάδα

Τον «ασκό του Αιόλου» στο θρίλερ των θανάτων των τεσσάρων παιδιών άνοιξε ο μικρός Παναγιώτης, που πέθανε στις 5 Αυγούστου σε ηλικία 15 μηνών.

Μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη.

«Όταν θα βγουν τα αποτελέσματα, θα τα πούμε όλα. Ποιος φταίει, αν φταίνε οι γιατροί, αν φταίει η Ειρήνη, θα τα δούμε όλα» δήλωσε η μητέρα του στο Star.

Από την πλευρά της, η γιαγιά του παιδιού εξέφρασε τις αμφιβολίες της στο πρόσωπο της Ειρήνης.

«Κάτι έχει συμβεί στο παιδί. Θέλω να μάθω την αλήθεια, να δικαιωθεί το παιδί. Μια χαρά παιδί ήταν ο Παναγιώτης, υγιέστατο. Αν ήτανε και πανέξυπνο παιδί, αλλά δεν μου αρέσει της Ειρήνης ο χαρακτήρας, γιατί ακούγονται πολλά. Πώς πέθαναν και τα τέσσερα στα χέρια της; Πώς; Στα καλά καθούμενα;» υποστήριξε.

Το χρονικό των θανάτων των βρεφών

Ακολουθούν οι θάνατοι των βρεφών στους οποίους ήταν μάρτυρας η 24χρονη και ο λόγος που έφυγαν από τη ζωή:

06/02/2014: Αδερφή της, 18 μηνών – Λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού συστήματος

04/02/2021: Κόρη της κουμπάρας της, 6 μηνών – Πνευμονίτιδα

19/06/2022: Πρώτο της παιδί, 19 ημερών – Πνευμονίτιδα

17/10/2023: Δεύτερο παιδί της, 60 ημερών – Ανακοπή καρδιάς

05/08/2024: Γιος συγκατοίκου της, 15 μηνών – Άγνωστο αίτιο