«Ήθελε να είναι σαν φίλος μας, αλλά όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει» καταγγέλλει η, 20χρονη σήμερα, Μαρία, για τον καθηγητή μουσικής που φέρεται να την παρενοχλούσε σεξουαλικά όταν ακόμα εκείνη ήταν 16 ετών.

«Ξεκίνησα στα 16 μαζί του. Ήταν ιδιαίτερα μαθήματα και με έβαζε σε στάσεις που τον εξυπηρετούσε να ακουμπήσει τα γεννητικά του όργανα πάνω μου. Στην αρχή το δικαιολογούσα, αλλά όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι ήταν σεξουαλικό και μετά επιβεβαιώθηκα» λέει αρχικά το κορίτσι, μιλώντας στο Live News.

Οι περιγραφές της σοκάρουν με την ίδια μάλιστα να αποκαλύπτει πως δεν ήταν η μοναδική μαθήτρια που παρενοχλούσε: «Στην αρχή έκανε σε εμένα και ένιωθα περίεργα και μετά αρχίσαμε να το συζητάμε και καταλάβαμε ότι το κάνει σε όλες, και μικρότερης ηλικίας».

«Έβρισκα δικαιολογίες για να απομακρυνθώ»

Η καταγγελία της φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου καθώς ακόμη 10 κοπέλες έχουν καταθέσει για τα όσα συνέβαιναν στα μαθήματα μουσικής που ο συγκεκριμένος δάσκαλος παρέδιδε.

«Λυγίζαμε τη μέση μας και μπορεί να ερχόταν από πίσω να μας ακούμπαγε. Ερχόταν πάρα πολύ κοντά μας και μας ακούμπαγε σε περίεργα σημεία» συγκλονίζει η Μαρία.

Όπως καταγγέλλει, αυτό συνέβαινε για σχεδόν 1,5 χρόνο.

«Όταν με έκανε να νιώθω πολύ άβολα σε κάποιες ασκήσεις, χρησιμοποιούσα δικαιολογίες ώστε να σταματήσουμε να τις κάνουμε» περιγράφει.

Η 20χρονη κοπέλα δηλώνει διατεθειμένη να το φτάσει μέχρι τέλους ενώ εκφράζει και την πεποίθηση πως θα υπάρξουν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια.

«Να μην φοβούνται γιατί δεν φταίμε εμείς και αν νιώθουμε ότι κάτι είναι λάθος με τους γύρω μας τότε είναι όντως και δεν είναι στο μυαλό μας. Να μην το δικαιολογούμε» τονίζει.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος μουσικής εργάζεται και σε Δημοτικό Σχολείο.