Η υπόθεση – θρίλερ του 69χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση νωρίτερα το πρωί στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο άντρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα από πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία του σώματος.

Η επίθεση με πυροβόλο όπλο έγινε την ώρα που βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιό του. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το θύμα, 69 ετών, βρέθηκε από τον γιο του στην κτηνοτροφική μονάδα στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, ο οποίος άμεσα τον μετέφερε στο νοσοκομείο με τραύμα στο στήθος, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για τη ζωή του.

Οι δράστες μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία φυσιογνωμικά. Η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγει στοιχεία για τη δολοφονική απόπειρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το flashnews.gr, προβληματισμό προκαλεί ένα τραύμα που φέρει στη γλώσσα ο 69χρονος, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν με πολλή προσοχή το ενδεχόμενο το θύμα να βασανίστηκε από τους δράστες της επίθεσης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί ερευνούν με πολύ μεγάλη προσοχή τη συγκεκριμένα υπόθεση, ενώ εξετάζουν αν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην αιματηρή επίθεση σε βάρος του κτηνοτρόφου με μια παλιότερη επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ενός νέου που σημειώθηκε τον Ιούλιο στην περιοχή του Κουμπέ Ρεθύμνου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 69χρονος δέχτηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από πιστόλι ή περίστροφο.